Vi söker konsulter inom Beteendebranchen.


Är du en erfaren konsult inom Beteendebranschen som vill vara med och bygga vinnande företagskulturer främst i det privata näringslivet? Brinner du för att skapa framgångsrika team och ledare? Då är detta rätt utmaning för dig. Gå gärna in på www.team.se

Vi utvecklar ledarskap, laganda och motivation med resultatgaranti och vår vision är att etablera många vinnande kulturer i svenskt näringsliv.
Vi söker konsulter med upplevelseorienterad självkännedom samt eftergymnasial beteendekopplad utbildning. Du kommer att ingå i ett team där du är delaktig i våra processer där samtliga ledare och medarbetare är involverade. Målet är att skapa en hållbar, självgående förmåga att driva beteende, kultur, personligutveckling, ledarskap på egen hand.
För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du ha en god förståelse för Team & Ledarutvecklings erfarenhet av att coacha och utveckla team och ledare i linje med våra normer för beteende. Vi har olika konsultkriterier att luta oss emot, där bland annat upplevelseorienterad självkännedom är ett måste. Förståelse för interna och externa mätningar, varumärkesprocesser samt SIQ’s värderingar. Har du erfarenhet av elitidrott är det en styrka.
Om du trivs med att arbeta självständigt, har en passion för att hjälpa människor att utvecklas och har erfarenhet av att göra affärer i ditt egna bolag, så är detta en spännande möjlighet för dig!

Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi tillsammans kan bygga vinnande kulturer för våra kunder.
Länk till våra konsultkriterier på hemsidan.
https://lnkd.in/egA6brCN
Välkommen att mejla ditt intresse till ingvar.bengtson@team.se