Nätverket Hallands Företagare

Vi är oerhört glada över att kunna meddela att ännu fler företagare har valt att ansluta sig till vårt nätverk! Vi hälsar Team & Ledarutveckling AB välkomna som en av våra senaste medlemmar!🤩

Hej! Ingvar Bengtson heter jag och bor i Billdal.

På fritiden gillar jag att träna, spela golf, segla och umgås med familj och vänner. Jag läser gärna om historia och spelar piano och dragspel. Jag involverar mig mycket i att utveckla ungdomar och vuxna i segling och andra idrotter och trivs som allra bäst när jag kan vara med på havet när min son tävlingsseglar.

Jag startade mitt företag Team & Ledarutveckling redan 1979. Drivkraften och modet att starta eget företag kom ifrån den energi jag fick från att utveckla andra. Främst inom idrotten men även inom reslederi. Jag upptäckte sedan att min kunskap behövdes inom företagsvärlden och sedan dess har jag arbetat med att bygga hållbara team och vinnande kulturer i många spännande företag och vi har nu längst erfarenhet i branschen.

Det bästa med mitt jobb är att se andra människor växa och utvecklas till att få en bättre livskvalitet, harmoni, självkänsla och energi. Det bästa med att driva företag är att få samverka med likasinnade personer med samma värdegrund och förhållningssätt och likartad syn på företagskultur.

Jag ser fram emot Team & Ledarutvecklings fortsatta utveckling med nya spännande företagsprocesser där vi bland annat jobbar med betydelsen av känslors kraft kopplat till prestationer. Jag har också nöjet att få jobba med olika energigivande projekt och aktiviteter med företag och föreningar i närområdet.

Hälsningar Ingvar, ingvar.bengtson@team.se

Kan vara en bild av 3 personer och text