Företagargillet 2015

Den 28 februari gick det årliga Företagargillet av stapeln i anrika Odd Fellows lokaler på Vasagatan. Traditionsenligt ceremoniell hölls i ordenssalen och där de nyintagna recipienterna fick svara på kluriga frågor. Efter ceremoniellet avnjöts en mycket god middag vid de festligt dukade borden i matsalen, samtidigt som vi blev underhållna av Gosskören som framförde en rad pop och rock’n roll låtar. Vår hedersgäst den kände manusförfattaren och revyartisten Claes Eriksson från Galenskaparna och After Shave höll ett bejublat tacktal där han underhöll Gillets deltagare till tårar!  Åldermannen och Ceremonimästaren framförde sin sedvanliga bordsdialog och vi fick höra ett fantastiskt och underhållande samtal dem emellan, om händelser från det gångna året. Det lockade till många skratt! Efter middagen fortsatte kvällen med dans till bandet Punch en bra bit in på nästföljandedag.Den 24 januari gick det årliga Företagargillet av stapeln i anrika Odd Fellows lokaler. Traditionsenligt ceremoniell hölls i ordenssalen och där de nyintagna recipienterna fick svara på kluriga frågor.
Vår hedersgäst den kände manusförfattaren och revyartisten Claes Eriksson från Galenskaparna och After Shave höll ett bejublat tacktal där han underhöll Gillets deltagare till tårar!
Åldermannen och Ceremonimästaren framförde sin sedvanliga bordsdialog och vi fick höra ett fantastiskt och underhållande samtal dem emellan, om händelser från det gångna året. Det lockade till många skratt!