Tillit

Givande dag med DI Close VD-nätverk. Rekommenderar varmt att lyssna på Ami Hemviken om ni får möjlighet. Insiktsfullt om hur man får till varaktiga förändringar i organisationer genom att lära sig hur människor reagerar på något nytt och okänt. Du behöver också skapa rätt grund för utveckling genom att öka nivån av tillit, något som jag själv lär ut och arbetar med varje dag med mina kunder i vår LLM-process. (Ledarskap, Laganda Motivation – en unik process som bygger en självgående vinnande kultur med mätbara resultat).

#ledarskap #vdnätverk #samverkan #tillit

Affärsutveckling med Triathlon i Göteborg.

Spännande möte och givande diskussioner med ett fantastiskt team på Triathlon Group igår som ger oss stöd i affärsutveckling. Jag och Kristina Ljunggren, partner på Triathlon, träffades på DI Close VD-nätverk och har samverkat sedan dess. Det är otroligt lärorikt och givande att byta erfarenheter med andra på det här sättet, vi har alla mycket vi kan lära av varandra.

Stort tack till Kristina, Erik, Petter och Karin på Triathlon Group.

Forskning visar att lönsamhet och framgång bottnar i en hållbar företagskultur/värdegrund.

Denna utgångspunkt prioriteras före struktur och verksamhet.

Nyfiken och vill veta mer?
Välkommen att kontakta oss på www.team.se

Tack för i år!

Vi önskar dig en God Jul med glädje, trygghet och värme❤️

Ju högre självinsikt, desto bättre förutsättningar att skapa starka och goda relationer.

Ellie, Ulrika & Ingvar

Vi söker konsulter inom Beteendebranchen.


Är du en erfaren konsult inom Beteendebranschen som vill vara med och bygga vinnande företagskulturer främst i det privata näringslivet? Brinner du för att skapa framgångsrika team och ledare? Då är detta rätt utmaning för dig. Gå gärna in på www.team.se

Vi utvecklar ledarskap, laganda och motivation med resultatgaranti och vår vision är att etablera många vinnande kulturer i svenskt näringsliv.
Vi söker konsulter med upplevelseorienterad självkännedom samt eftergymnasial beteendekopplad utbildning. Du kommer att ingå i ett team där du är delaktig i våra processer där samtliga ledare och medarbetare är involverade. Målet är att skapa en hållbar, självgående förmåga att driva beteende, kultur, personligutveckling, ledarskap på egen hand.
För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du ha en god förståelse för Team & Ledarutvecklings erfarenhet av att coacha och utveckla team och ledare i linje med våra normer för beteende. Vi har olika konsultkriterier att luta oss emot, där bland annat upplevelseorienterad självkännedom är ett måste. Förståelse för interna och externa mätningar, varumärkesprocesser samt SIQ’s värderingar. Har du erfarenhet av elitidrott är det en styrka.
Om du trivs med att arbeta självständigt, har en passion för att hjälpa människor att utvecklas och har erfarenhet av att göra affärer i ditt egna bolag, så är detta en spännande möjlighet för dig!

Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi tillsammans kan bygga vinnande kulturer för våra kunder.
Länk till våra konsultkriterier på hemsidan.
https://lnkd.in/egA6brCN
Välkommen att mejla ditt intresse till ingvar.bengtson@team.se

Emil Bengtson VM i Haag

Nu hejar vi på vår Emil när han tävlar i ILCA-VM i Haag. En plats i OS väntar om det blir en bra placering.

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN!

Många är tillbaka på jobbet.
Hur gör du för att jobbet ska bli en källa till energi och glädje, istället för inre stress när det blir det?
En av grundorsakerna till inre stress är bristen på självkännedom. 
Ju högre självinsikt, desto mindre stress. Ju bättre du känner dig själv, desto bättre förutsättningar har du att klara stressiga situationer.

Sommar sommar sommar…

Teambuilding innebär att bygga starka och goda relationer.
Det handlar också om att lära känna varandra och sig själv, att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.
Vi på Team & Ledarutveckling vet vikten av öppenhet, mod, tillit och att ha roligt tillsammans.
Ha en skön och avkopplande sommar!